Middagar och catering

Från anpassad catering under jakten till kompletta viltmiddagar med stor precision. Inspirerande, smakfullt, lärorikt och skräddarsytt. Det är dina önskemål som styr och vi ger dig förslag utifrån platsen, tiden och tanken.

Catering till jakten
Vi föreslår, förbereder och fixar. Ett fint arrangerat upplägg förhöjer jakttillfället och ger den rätta inramningen. Kontakta oss med ett mail så återkommer vi och ger dig bästa förslag utifrån förutsättningarna. 

Viltmiddag
Vi arrangerar en komplett viltmiddag – antingen i anslutning till jakttillfället som en förstklassig avslutning på dagen eller vid ett separat tillfälle. Våra viltmiddagar präglas av stor precision, service och kunskap. Det är måltider på högsta nivå och vi arbetar med hög diskretion och sekretess. Förslag och offert på förfrågan.   

Viltmiddag på Skansen
Miljön på Djurgården, Skansen och restauration Gubbhyllan är en perfekt inramning för en exklusiv viltmiddag. Varmt välkomna till vår miljö där vi skapar den typ av arrangemang som passar ert sällskap. Vårt restaurangkök står öppet året om och våra lokaler bjuder en intim, vacker och stämningsfull miljö. Förslag och offert på förfrågan.  

Välkommen att kontakta oss via mail för frågor och ytterligare information, anpassade förslag, offerter och bokningar. bokning@gastronoma.se

Vi behandlar alla önskemål med stor respekt. Vi kan även utföra måltider och kurser med ert eget kött, men behöver då en garanti för att kött och råvara har behandlats korrekt, så att köttkvaliteten inte påverkar slutresultatet på måltiden eller utbildningen.  


Svenskt Vilt
Jaktsäsongen 20/21

Förfrågan

Vill du ha förslag och offert på en skräddarsydd kurs eller temakväll för din grupp – företaget eller vännerna? Maila oss! bokning@gastronoma.se

Kontakt & bokning

För mer information om våra seminarier och kurser, priser och tider, sänder du oss ett mail. Välkommen! bokning@gastronoma.se

KC Wallberg

Kock, matinspiratör, föreläsare, jägare, vinimportör... KC Wallberg har gedigen erfarenhet i både skog och kök. I Svenskt Vilts seminarier och kurser bjuder KC på smarta tips och knep, viktig kunskap kring viltmatlagning, tips på passande kvalitetsviner och inte minst, en inspirerande kärlek till naturen och till den äkta, rena maten. Varmt välkommen till en givande jaktsäsong!