Vilt på julbordet

Jaktsäsong och juletid. När det närmar sig julbord riktar vi in viltmaten formen av anrättningar som passar perfekt på julmenyn. Korvar, patéer, terriner, pastejer, köttbullar och gravat kött och stekar. Säsongen 2020/2021 arrangerar vi det julbord som passar tiden bäst – småskaligt, specialbeställt, för mindre grupper och sällskap. Eller en öppen sittning med gott om plats mellan borden och tallriksservering istället för buffé.

Närmare program för hur julen tar form på restauration Gubbhyllan på Skansen kommer längre fram. Specialarrangemang föreslås och offereras, varmt välkommen att kontakta oss. bokning@gastronoma.se



Svenskt Vilt
Jaktsäsongen 20/21

Förfrågan

Vill du ha förslag och offert på en skräddarsydd kurs eller temakväll för din grupp – företaget eller vännerna? Maila oss! bokning@gastronoma.se

Kontakt & bokning

För mer information om våra seminarier och kurser, priser och tider, sänder du oss ett mail. Välkommen! bokning@gastronoma.se

KC Wallberg

Kock, matinspiratör, föreläsare, jägare, vinimportör... KC Wallberg har gedigen erfarenhet i både skog och kök. I Svenskt Vilts seminarier och kurser bjuder KC på smarta tips och knep, viktig kunskap kring viltmatlagning, tips på passande kvalitetsviner och inte minst, en inspirerande kärlek till naturen och till den äkta, rena maten. Varmt välkommen till en givande jaktsäsong!